Sa Pinka najavili vanredno ubacivanje u Elitu 8, a produkcija taji ime: Da li je ovo dokaz da Zvezdan ulazi?
Foto: M.P./ATAImages

au, čoveče!

Sa Pinka najavili vanredno ubacivanje u Elitu 8, a produkcija taji ime: Da li je ovo dokaz da Zvezdan ulazi?

Fanovi nagađaju: da li se Zvezdan vraća u rijaliti svet?

Objavljeno:

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga", Zvezdan Slavnić, podgrejao je maštu svojih pratilaca najavom večerašnjeg gostovanja u emisiji "Pitam za druga". Fanovi nagađaju: da li se Zvezdan vraća u rijaliti svet?

Pitanje se množe. Da li će Zvezdan Slavnić večeras u 22h otkriti svoje planove o povratku na male ekrane? Hoće li njegovo gostovanje biti samo još jedan TV nastup ili uvod u novi rijaliti angažman?

1 / 6 Foto: M.P./ATAImages

- Vidimo se večeras u 22h - kratko je potvrdio Slavnić na svom Instagram profilu, dodatno podstičući znatiželju svojih pratilaca i fanova rijaliti programa.

Inače, trenutno se u rijalitiju "Zadruga 8 Elita" nalazi Anđela Đuričić, bivša Zvezdanova devojka, koja za njega nema reči hvale.

Takođe, Veliki šef najavio je večeras vanredno ubacivanje u rijaliti.

Zvezdan sprema "osvetu"

- Nema šta da kažem, to su apsolutne laži. Ja ću to narednih dana da dokažem, izneću pregršt svega... Sve to lepo, ljubav bude i ne bude, a ne želim od mene da se pravi nešto što nisam. Za razliku od mene, to je ona radila, imam video-snimak jer je izbačen ne mojom željom. Neko ko se mene plaši, kao što se Ana plašila, a onda u stan ulazi kao razbojnik. To je dovoljno da se shvati da se ne plaši mene, već je ušla u stan mog oca i ponašala se bahato. Nakon raskida sam ja imao pakao - govorio je Slavnić, pa otkrio da li ima zabranu prilaska Anđeli.

Bonus video:

03:01

ANA ZATEKLA MLADU PEVAČICU U MINIĆU, PA RAZLUPALA STUDIO RALETU! Ovo su detalji incidenta kada je Nikolić dobila nervni slom

(Espreso/Blic/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.